جک پارکینگی بتا مدل مکس 400
9,500,000تومانجک پارکینگی وینتا سورنا مدل Sorena 700
16,100,000تومانجک پارکینگی پروتکو LEADER 4 TI
45,000,000تومان با احتساب ارزش افزودهرسیور مدارفرمان ابریشم گیرنده سیلک
650,000تومان با احتساب ارزش افزودهجک پارکینگی میلان موهست 600
13,600,000تومانجک پارکینگی میلان موهست 400
12,500,000تومانجک پارکینگی میلان موهست 300
12,500,000تومانجک پارکینگی وینتا آیرون 350
12,900,000تومانجک پارکینگی وینتا آیرون 550
13,450,000تومان با احتساب ارزش افزودهجک درب پارکینگ
جک درب پارکینگ اتوماتیک یا جک بازویی دستگاهی است که در اماکن مختلف مسکونی، تجاری و … بر روی درب های لولایی نصب می شود و میتوان درب را با استفاده از ریموت باز و بسته نمود.
جک بازویی شامل دو عدد بازو بوده که معمولا بر روی درب پارکینگ، درب حیاط، درب ویلا و … نصب شده و به شما این امکان را می دهد که در هنگام ورود و خروج با وسایل نقلیه، بدون نیاز به پیاده شدن از ماشین و تنها با استفاده از ریموت، درب را باز و بسته کنید.
این دستگاه شامل اجزا و قطعات زیر می باشد:
- یک جفت بازو که بر روی درب نصب می شوند.
- برد جک که تمام تنظیمات جک از طریق آن انجام می شود.
- فلاشر که در هنگام باز یا بسته شدن درب روشن می شود.
- چشمی الکتریکی که جهت افزایش ایمنی نصب میشود و از برخورد درب با خودرو و عابر جلوگیری می کند.
- به این ترتیب که در صورت عبور خودرو یا عابر از جلوی چشمی، درب دوباره باز شده و از هر برخوردی جلوگیری می شود.
- ریموت کنترل که جهت باز و بسته کردن درب مورد استفاده قرار می گیرد.
- قطعات فلزی نصب که جهت اتصال بازو ها با درب و شاسی درب مورد استفاده قرار می گیرند.
انواع جک های بازویی از نظر ظاهری
ماردونی
این نوع جک درب پارکینگ به گونه ای است که دستک سمت در زیر جک قرار گرفته و بر روی یک پیچ بلند به اسم ماردون جلو و عقب میرود. از معایب این نوع جک ها بیرون بودن ماردون و مهره ی ماردون در فضای آزاد است که این امر باعث خاک گرفتگی بر روی آنها میشود. از مزایای این جک میتوان به قدرت بالای چرخ دنده ی ماردون و قابلیت استفاده بر روی درهای سنگین وزن اشاره نمود.
پیستونی
این نوع جک بازویی به گونه ای است که قسمت متحرک جک یک پیستون بوده که از جک بیرون و داخل میرود. از مزایای این جک میتوان به بیرون نبودن چرخ دنده ها و عدم نفوذ گرد و خاک به داخل جک اشاره نمود.
انواع جک های بازویی از نظر نوع کارکرد
جک پنوماتیک
سیستم عملکرد این جک ها با فشار هوا می باشد. از معایب این جک ها میتوان به نیاز به کمپرسور هوا برای تقویت هوای پشت جک اشاره نمود. این امر باعث ایجاد سروصدای زیاد در هنگام کار کردن جک میشود.
جک الکترومکانیک
جک های الکترومکانیک نوعی از جک درب پارکینگ هستند که یک موتور الکتریکی به همراه چند چرخ دنده کار باز و بسته کردن درب را انجام میدهند. از مزایای این نوع جک ها میتوان به خرابی کمتر و دقت عملکرد بالاتر اشاره نمود.
جک هیدرولیکی
جک های هیدرولیکی نوعی از جک های بازویی هستند که با فشار روغن عملیات باز و بسته کردن در را انچام میدهند. از معایب این جک ها میتوان به نشت روغن از سر جک ها و نیاز به نصب قفل برقی برای بسته شدن کامل در اشاره کرد.
انواع جک ها از لحاظ ولتاژ کارکرد
جک های 220 ولت
این جک ها با برق شهری کار میکنند و قابلیت افزودن برق اضطراری در هنگام قطع برق شهری را ندارند.
جک های 24 ولت
برد این جک ها با برق شهری کار میکند اما خود جک ها با برق 24 ولت دی سی کار میکنند. از مزایای این جک ها میتوان به صدای کم جک و قابلیت افزودن باتری و برق اضطراری اشاره نمود.
جک های 12 ولت
برد این جک ها با برق شهری کار میکند اما خود جک ها با برق 12 ولت دی سی کار میکنند. از مزایای این جک ها میتوان به صدای کم جک و قابلیت افزودن باتری و برق اضطراری اشاره نمود.
از جک های بازویی درب اتوماتیک موجود در بازار ایران میتوان به این موارد اشاره کرد: جک ایزی گیت ، جک بریزی ، جک سوپر لایف ، جک وینتا ، جک اکسترا ، جک پرشین پاور ، جک پروتکو ، جک بتا ، جک بلانکو ، جک بی اف تی ، جک لایف ، جک لنسر ، جک میلان ، جک وی تو ، جک یال و جک یوتاب.