آموزش, رازهای موفقیت

رفتارهای افراد با اعتماد به نفس

رفتارهای افراد با اعتماد به نفس

اعتماد به نفس واقعی تفاوت زیادی با خود شیفتگی دارد، البته ممکن است این دو را با هم اشتباه بگیرید. رفتارهای افراد با اعتماد به نفس هیچ نیازی به تائید و تشویق دیگران ندارند.

اعتماد به نفس واقعی و خودشیفتگی متفاوت از هم هستند، چون با پاداش و تائید دیگران به دست نمی آید، بلکه با سخت کوشی و ایجاد عادت‌ های مناسب در افراد شکل می گیرد.

در این مطلب، ۱۳ عادت مخرب را معرفی می کنیم که می تواند اعتماد به نفستان را تحت تأثیر قرار دهد، همچنین به شما می گوید چگونه با کنار گذاشتن این عادات، به اعتماد به نفسی که همیشه در آرزویش بودید، دست یابید.

رفتارهای افراد با اعتماد به نفس

افراد با اعتماد به نفس واقعی دلیلی نمی بینند دیگران آرامش و ثبات آنها را ببینند، چون تائید دیگران اهمیتی برایشان ندارد. آنها به توانایی‌ ها و دانش خود اعتماد دارند.

برای افراد با اعتماد به نفس اهمیتی ندارد چه موانعی سر راهشان قرار دارد، زیرا راهی که در پیش گرفته‌اند را باور دارند و معتقدند مقصد نهایی در انتظارشان است.

حتما می دانید، عقیده و باور سر سخت آنها دیگران را هم جذب می کند، زیرا سبب می شود همه رفتارهای افراد با اعتماد به نفس بیشتری نسبت به خود داشته باشند.

بدون شک نمی توانید تنها با خریدن وسایل جدید توقع داشته باشید اعتماد به نفس خود را در طول تمام فراز و نشیب های زندگی حفظ کنید، بلکه باید با انجام تمرین‌ های توسعه فردی، اعتماد به نفس واقعی که همیشه آرزوی آن را داشتید، در خود به وجود آورید.

مشاهده  راه های مدیریت زمان

در اینجا به نکاتی اشاره می کنیم که در رفتارهای افراد با اعتماد به نفس نمی بینید :

تکرار خود گویی های منفی :

خود گویی های منفی باعث می شود از زندگی عقب بمانید و هر روز عزت نفستان کمتر شود. پس همان معلم درونی بد اخلاقی که روزی انگیزه بخشتان بوده است، اکنون مانع بزرگی در سر راهتان است.

توجه بیش از اندازه به نظرات دیگران :

به دنبال تائید دیگران بودن، این تفکر را به وجود می آورد که شما نیاز به تائید و تصدیق آن‌ها دارید، در حالی که عشق درونی شما کافی نیست.

برای اهمیت ندادن به نظرات دیگران و اینکه بتوانید شخصیت خودتان را بسازید، از تلاش برای تحقق انتظارات مردم دست بردارید و قدر خود را بدانید.

اتلاف زمان برای انجام کارهایی مانند تماشای فیلم و سریال :

برای ایجاد اعتماد به نفس باید بتوانید به توانایی‌ ها و مهارت‌ های خود افتخار کنید. پس به جای اینکه تنها به سرگرمی‌ های موقتی و بی ارزش خود رسیدگی کنید، روی خودتان سرمایه گذاری کنید.

توجه به نقایص به جای دیدن فرصت‌ های موجود برای پیشرفت :

تمرکز روی محدودیت‌ ها تنها باعث قدرت گرفتن آنها می شود. باید ضعف و کاستی‌ های موجود را به زمینه‌ پیشرفت خود تبدیل کنید و برای رسیدن به رشد هدفمند قدم بردارید.

وقت گذرانی با صفحه نمایش‌ها به جای تفکر بیشتر :

مغز خود را تمام روز درگیر خیره شدن به صفحه نمایش‌ ها نکنید. اغلب افراد با هوش و موفق، می خوانند و تفکر می کنند.

پس به جای اینکه به دنبال سرگرمی‌های کاذب و بیهوده باشید، در پی راهکارهایی برای دست یابی به رازهای موفقیت و اعتماد به نفس بیشتر بروید.

مشاهده  روشهای نه گفتن

غرق شدن در گذشته :

هر اتفاقی که در گذشته برایتان افتاده، اهمیت ندارد. باید تمام توجه خود را جلب امروزتان کنید و به دنبال ساخت آینده‌ای بهتر باشید.

نگرانی درباره آینده :

تنها راه رسیدن به آینده‌ ای که به دنبالش هستید این است همین حالا مفید و کارآمد باشید. پس خیال‌ها و رؤیاهایتان درباره آینده هیچ ارزشی ندارد، مگر اینکه همین حالا دست به اقدام بزنید و برای رسیدن به آن‌ها تلاش کنید.

پرسیدن نظر دیگران پیش از بیان نظر خود :

باید به نظرات و تجربیات خود اهمیت دهید، موضع خود را داشته باشید و با پذیرش اطلاعات جدید، به دیدگاه دیگران هم گوش دهید. سعی کنید هیچ وقت در جایگاه منفعل و تسلیم قرار نگیرید.

تمرکز زیاد روی جزئیات و فکر نکردن به مسائل کلی :

باید چشم انداز متعادلی نسبت به کارهایتان داشته باشید تا بتوانید به پیشرفت برسید. دقیقا بدانید به کجا می خواهید برسید و اکنون چقدر جلو رفته‌اید.

به دنبال مقصر بیرونی بودن برای آرام کردن ناکامی‌ های خود :

افراد با اعتماد به نفس واقعی، از دردهای عاطفی خود آگاه هستند و با درمان این دردها یا دریافت آموزش‌های لازم برای رفع آنها اقدام می کنند.

کسانی که واقعاً اعتماد به نفس دارند، گرفتار مکانیسم‌ های دفاعی و لذت های موقتی نمی شوند که هیچ کمکی به رفع مشکل اصلی آنها نمی کند.

توجه به مشکلات کوچکی که هیچ اهمیتی ندارند :

به دنبال توجه به مشکلات جزئی و استرس‌ های غیر ضروری نباشید، زیرا با این کار تنها از انرژی ارزشمندی که باید روی رشد فردی و حرفه‌ای تان سرمایه گذاری کنید، بی‌بهره می شوید.

مشاهده  علامت های داشتن شغل اشتباه

تمرکز روی اشتباهات و شکست‌ها به جای تمرین شکر گزاری و قدرشناسی :

اغلب مردم چیزی نیستند که دوست دارند باشند. افراد شاد و با اعتماد به نفس، قدردان داشته‌هایشان هستند و این احساس قدرشناسی آن‌ها باعث می شود به رشد بیشتر و ساختن زندگی رضایت بخش برای خود ادامه دهند.

مقایسه دائمی خود با دیگران :

زندگی خود را با آنچه در صفحات مجازی است، مقایسه نکنید. حسادت کردن به زندگی دیگران، وقتی می توانید به ارزش واقعی خود پی ببرید، هیچ فایده‌ای برایتان ندارد.

فرصت‌ های زیادی در زندگی وجود دارد و هر چقدر برای بهبود مهارت‌ هایتان بیشتر تلاش کنید، اعتماد به نفس بیشتری نصیبتان می شود و زندگی‌ تان رو به بهبود می رود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید