آموزش, آموزش ال ای دی

تلویزیون شهری

تلویزیون شهری

تلویزیون شهری در واقع به نمایشگرهای بزرگی گفته می شود که در سطح شهر و در کنار چهار راه ها، اتوبان ها، بزرگراه ها، پارک ها و استادیوم های ورزشی بر روی دکل های بزرگی نصب شده اند.

تلویزیون شهری از کنار هم قرار گرفتن بلوک هایی ساخته می شود که به این بلوک ها به اصطلاحا ماژول LED می گویند که قابلیت نمایش تیزرهای ویدیویی را به صورت فول کالر دارا می باشند.

ماژول ال ای دی بلوک های مربع و یا مستطیل شکلی هستند که با کنار هم قرار گرفتن تعدادی از آنها کابینت رنتال ساخته می شوند.

در واقع یک تلویزیون شهری از کنار هم قرار گرفتن ماژول LED فول کالر، منبع تغذیه و مادربرد در یک فریم تلویزیون و یا کابینت رنتال ساخته می شود.

تلویزیون شهری

تبلیغات محیطی به عناصر فیزیکی که قابل اجرا جهت تبلیغات در سطح شهر هستند و در تیررس بینندگان قرار می گیرند اطلاق می گردد.

تبلیغات محیطی یکی از قدیمی ترین روش های تبلیغاتی می باشد که امروزه استفاده از تلویزیون شهری در  تبلیغات محیطی بسیار رایج و پر کاربرد شده است.

از جمله انواع متفاوت تبلیغات محیطی استفاده از تابلو های تبلیغاتی، بیلبوردها، فضاهای تبلیغاتی داخل مترو، بدنه اتوبوس ها و … می باشند.

یکی از مزیت های فوق العاده تبلیغات محیطی که سبب برتری آن نسبت به دیگر رسانه های تبلیغاتی گردیده این است که مخاطب ناگزیر به دیدن تبلیغات محیطی بوده و چون نمی تواند چشم خود را از رنگ ها و طرح های اطراف خود بپوشاند.

انواع تلویزیون شهری

به طور کلی تلویزیون شهری از نظر ساختار پیکسلی به دو دسته SMD و LED تقسیم می شوند :

دات پیچ، فاصله بین پیکسل ها را می گویند. دات پیچ بر حسب میلی متر اندازه گیری می شود و نشان دهنده فاصله مرکز تا مرکز دو پیکسل مجاور است.

دات پیچ با حرف P و به دنبال آن عدد فاصله بر حسب میلی متر نشان داده می شود. برای مثال ۱۰ P نشان دهنده این است که فاصله مرکز تا مرکز دو پیکسل مجاور ۱۰mm است.

تلویزیون شهری از نظر کاربرد به دو دسته Outdoor و Indoor تقسیم می شوند :

تلویزیون Outdoor به طور کامل ضد آب هستند و تا حدودی ضد ضربه اند و همچنین به علت وجود آفتاب گیر روی هر پیکسل در نور آفتاب به راحتی تصویر را نمایش می دهند.

از این تلویزیون ها بیشتر در فضاهای باز شهری مانند چهار راه ها، بزرگراه ها، فرودگاه ها، پارک ها و مصلی ها استفاده می شوند.

تلویزیون های Indoor ضد آب نیستند و در اغلب اوقات فاقد آفتاب گیرند و از آنها بیشتر در فضاهای بسته مثل تالارها، استادیوم های ورزشی، سالن های کنفرانس، سالن های آمفی تئاتر، سالن فرودگاه ها، سالن مترو و استادیو ها استفاده می شود.

تلویزیون شهری از نظر نحوه راه اندازی نیز به دو دسته  Online و Offline تقسیم می شوند :

در نوع آنلاین برای راه اندازی تلویزیون از یک کامپیوتر شخصی به عنوان کنترلر استفاده می شود. از این مدل بیشتر برای ساخت تلویزیون هایی با ابعاد بزرگ استفاده می شود.

در این نوع از تلویزیون به نحوی صفحه نمایش بزرگ تلویزیون شهری نقش مانیتور کامپیوتر را بازی می کند و برای نمایش فیلم و تصاویر، کامپیوتر باید به طور مداوم روشن بماند.

در نوع آفلاین برای راه اندازی تلویزیون از برد های کنترل خاصی استفاده می شود که تنها برای برنامه ریزی به کامپیوتر احتیاج دارند و برای ادامه کار و پخش فیلم به طور مستقل کار می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید